Öppettider

Måndag - Torsdag - Stängt
Fredag 15:00 - 22:00
Lördag 11:00 - 22:00
Söndag 12:00 - 18:00
Övriga tider mot förfrågan.

RESTAURANGEN
Måndag - Torsdag 10:30 -20:00
Fredag - Söndag 11:00 - 21:00

DAGENS LUNCH
Måndag - Torsdag 10:30 - 14:30
Fredag 11:00 - 14:30
Stäng

Boka aktiviteter

Alcatraz omfattas inte av regelverket för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar men myndigheternas rekommendationer står i fokus.

Enbart förbetalda aktiviteter
För att alla ska känna sig trygga så minskar vi antalet gäster för varje aktivitet. Du kan komma som drop-in, men måste boka och betala via vår online-bokning. Detta måste göras via din mobiltelefon på plats innan du går in.

Det finns 2 sätt att boka aktiviteter hos oss

Onlinebokning

Via vår online-bokning får du bästa pris. scanna QR-koden eller ladda hem appen ”Happy Order” på din iphone eller android mobil.OBS: Onlinebokning kan göras för alla våra aktiviteter men bara för nuvarande vecka. För bokningar längre fram i tiden, använd bokningsförfrågan. Vi andvänder swish för betalning på dina onlinebokningar.

Bokningsförfrågan

Fyll i en bokningsförfrågan så mailar vi en bekräftelse med länk till betalning. Betalningen ska vara genomförd senast 24 timmar innan ankomst.

Bokningsförfrågan görs för kalas, svensexor, företagsbokningar och liknande, men även för enskilda aktiviteter som du vill boka längre fram i tiden.

Bokningsförfrågan

Covid-19

Pga Coronaviruset har vi vidtagit åtgärder i hela vår anläggning.
Vi torkar dagligen utsatta ytor med desinfektionsmedel för att hindra smitta. Hjälmar, västar och annat torkas alltid av mellan varje användning. Engångshandskar finns för dem som önskar och vi har självklart desinfektionsmedel så man kan tvätta händerna.

Det är viktigt att vi alla hjälps åt att hålla smittan borta, så vid minsta symptom, stanna hemma.

Vi debiterar bara för de personer som dyker upp. Ni betalar alltså inte för personer som inte kan komma pga sjukdom.