Öppettider

AKTIVITETER
Onsdag - Torsdag 12-20
Fredag - Lördag 12-22
Söndag 12-18

RESTAURANGEN
0920-222911 Tryck 2 för restaurang

Söndag - Torsdag 10:30 -20:00
Fredag - Lördag 11:00 - 21:00

DAGENS LUNCH
Måndag - Fredag 10:30 - 14:30
Stäng

Alcatraz AB
Spantgatan 12, 973 46, Luleå
+46702914790
[email protected]
Organisationsnummer: 559056-8126

Vi är mån om att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter enligt dataskyddslagen GDPR. Lagen började gälla inom EU 25 maj 2018 och har ersatt den svenska personuppgiftslagen (PuL). Via externa tjänster samlar vi in data om hur du surfar på vår hemsida. Detta för att förbättra och analysera hur våra tjänster används, allt för att skapa en så bra upplevelse som möjligt för dig.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

Kontaktformulär

Den här sidan har ett flertal formulär som samlar in data för att vi ska kunna erbjuda våra tjänster till dig. Den information du fyller i, samt klockslag och IP-nummer samlas i vår databas för att vi ska kunna kontakta dig via den tjänst du begärt. Du kan när som helst efterfråga att vi tar bort informationen om dig, det innebär då att vi inte längre kan tillhandahålla tjänsten åt dig.

 

Cookie-filer

Denna webbplats använder bara cookies för korttidslagring av ej personrelaterad data. Dessa cookies försvinner när webbläsaren stängs ned och används bara för att hjälpa till med logistiken av själva sidan. Undantaget är Google Analytics (och Google Pixel) som sparar cookies för att kunna analysera hur du rör dig på webbplatsen.

Om du inte samtycker till att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Det innebär dock att att funktionaliteten på alla webbplatser begränsas och att det inte är möjligt att använda alla tjänster på internet. 

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Denna sida använder sig av två externa tjänster för analys.

Google Analytics samlar ihop information om hur besökare använder vår sida och våra tjänster. Google Analytics sparar en cookie på din dator och samlar in hur du rör dig på sidan. Detta hjälper oss att analysera hur vår sida och våra webbtjänster används. Informationen ligger till grund för de förbättringar som kommer i framtiden. 

Facebook Pixel sparar också information om dig och dina surfvanor på vår hemsida. Den lagrade datan kopplas ihop med ditt Facebook-konto men tvättas innan vi ser den. Det innebär att vi inte har tillgång till exakt vad en enskild person har gjort på hemsidan, däremot har vi tillgång till hur olika segment har använt tjänsterna. Detta gör vi för att lättare kunna erbjuda våra tjänster till dem som besökt oss, samt för att hitta nya målgrupper med liknande rörelsemönster på internet.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar inte ut din data till någon eller säljer den vidare men använder tredjepartsleverantörer för hosting och backup.

Hur länge vi behåller era uppgifter

För användare som registrerar sig på en webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina data

Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Ytterligare information

Hur vi skyddar din information

Sidan har både backup av all data och ett avancerat antivirusskydd. Hemsidan uppdateras med jämna mellanrum för att minimera chanserna för datorintrång.

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Vid en eventuell datorläcka kontaktas alla som har ett konto på vår hemsida. Vi kontaktar även de som skrivit kommentarer i de fall de existerar. Vid allvarligare läckor görs en polisanmälan.